Решетка за подов сифон 102х102х4мм неръждаема стомана ALCADRAIN MPV014
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Решетка за подов сифон 102х102х4мм неръждаема стомана ALCADRAIN MPV014

67,68 лв. С вкл. данък

56,40 лв. Без данък

Проверка на пратка
При наложен платеж
Безплатна доставка
За поръчки над 100 лв
Връщане до 14
За онлайн поръчки

ALCADRAIN

Връх в дизайна на подови сифони!

Този нов модел отводнителна система е създаден като алтернатива на нашите класически сифони от неръждаема стомана. Той дава на клиентите още една интересна възможност за избор на сифон за банята, като същевременно запазва превъзходни технически характеристики и изключителен модерен дизайн. За тези, които предпочитат подови сифони или които по различни причини не могат да използват линейни отводнители, то тогава тези сифони от неръждаема стомана са точния избор.

Лукс от неръждаема стомана

Подовите сифони ALCA от неръждаема стомана са проектирани и разработени за да отговорят на високите изисквания на съвременния дизайн на баня. Видимите компоненти са произведени с прецизни производствени техники от цели части неръждаема стомана, осигуряващи чисто покритие без несъвършенства. Този дизайн осигурява компактен елемент, подходящ за всякакви модерни бани. Подовите сифони от неръждаема стомана съчетават високо функционални технически елементи с изчистен дизайн.

Алтернативни решетки за дизайн

Може да избирате от три вида решетки за подови сифони и да повлияете на крайния им вид. Най-популярният вариант е използването на подова канализационна решетка, в която можете да вградите плочки и да оставите сифона естествено да се слее с пода на банята. Вторият тип е плътна решетка изработена от здраво и издръжливо парче неръждаема стомана, която заедно с тялото на сифона има много компактен външен вид. Третият вариант е перфорирана решетка от неръждаема стомана произведена чрез прецизно рязане с водна струя, осигуряваща перфектно прилягане в тялото на сифона.

Три варианта на височини

Трите варианта хидрозатвори могат да се справят с всички височини за монтаж. Най- ниският вариант на хидрозатвор с височина 55мм позволява използване в зони с минимална височина на пода като същевременно осигурява необходимия дебит на вода. Трите вида хидрозатвори са проектирани да се почистват лесно без химикали и не изискват сложна инсталация и поддръжка.

Техническа информация

За подови сифони APV110, APV120 и APV130

Размер: 102х102х4мм

Клас на натоварване K3: 300кг.

Повърхност: неръждаема стомана

Материал: неръждаема стомана AISI 304, DIN 1.4301

EN 1253

Арт.№: MPV014

Гаранция: 25 години гаранция!

ALCA

Чешка традиция и световен дизайн на санитарни системи

Премиум марката ALCA представя редица дизайнерски продукти, които са изцяло разработени с висока полезност. ALCA с създател на редица нови тенденции в санитарните технологии. Сътрудничеството с редица дизайнери в създаването на нови продуктови линии, им допринася няколко престижни награди.

Alca
70969GM
Цвят
Сив
Размер
105/105мм
Материал
НЕРЪЖДАЕМА СТОМАНА
Отводняване
Комбинирано долно/стрнично
В следната категория има още 16 продукта:

Reviews (0)