Газов котел Viessmann Vitodens 200-W B2HE25 + димоотвод, 23 kW, едноконтурен
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Газов котел Viessmann Vitodens 200-W B2HE25 + димоотвод, 23 kW, едноконтурен

Едноконтурен котел: за отоплителна инсталация

Диапазон на мощност (80/60°C): 1.70 - 23.00kW

Енергиен клас: А

Размери [Д/Ш/В]: 360/450/700 мм

Стандартна гаранция: 24 месеца на котела / 120 месеца на топлообменника

6983,00 лв. С вкл. данък

5819,17 лв. Без данък

Проверка на пратка
При наложен платеж
Безплатна доставка
За поръчки над 100 лв
Връщане до 14
За онлайн поръчки

Готов за работа
Котел Viessmann Vitodens 200-W B2HE е напълно окомплектован за стартиране на работа. В комплекта на котела се включват:
- димоходен комплект, хоризонтален, коаксиален 60/100 мм
- комплект арматури
- външен температурен сензор
- управление HMI 7" Touch 450 mm по външна температура

Едноконтурен котел
Газов котел Viessmann Vitodens 200-W B2HE е едноконтурен модел- затопля директно вода за отоплителната инсталация. За производството на битова гореща вода е необходимо да се закупи допълнително бойлер с една или две серпентини.

Висока енергийна ефективност
Газов котел Vitodens 200-W B2HE се класифицира като енергиен клас А. Коефициентът му на ефективност е 93%. При монтиране на енергийно ефективни термоглави на отоплителните тела ефективността на котела се повишава до 98%.

Капацитет
Моделът има минимум на отоплителната мощност 1,70kW и максимум 23,00kW, при температура на подадената от котела вода 80°С. Изключително ниската начална мощност го прави подходящ и за много малки жилища само от 1 стая. Може да се използва за отопление и на по-големи жилища с няколко стаи. В комбинация с бойлер с една или две серпентини капацитетът му на затопляне на БГВ е 23.00kW.

Произведен в Германия
Vitodens 200-W е високоефективен стенен газов кондензен котел на изключително атрактивна цена и с безкомпромисното качество на Viessmann, произведен изцяло в Германия.

Energy-Cockpit: лесни настройки и обслужване повишават ефективността
Колко лесно се настройва и обслужва котелът? Това е един от важните критерии при избора на нова отоплителна система. Vitodens 200-W впечатлява с изключително висок комфорт на обслужване. Котелът може да се управлява със смартфон, таблет или директно на големия 7-инчов цветен Touch дисплей, който може да се премести в горната част на котела. Алтернативно, котлите Vitodens 200-W се доставят и с по-малък 3,5-инчов дисплей. Графични индикации и текстово меню правят обслужването на котела лесно и прегледно, а с енергийния кокпит имате поглед върху разхода на енергия.

Комфортно обслужване на нивото на очите: дисплей, който се мести
Цветният 7-инчов Touch дисплей на Vitodens 200-W може да се позиционира в горната част на котела и така комфортно, на нивото на очите, да настройвате параметрите на уреда.

Вграден WiFi модул: дигитална технология за най-висок комфорт
Вграденият комуникационен WiFi модул свързва Vitodens 200-W директно с интернет – и по желание управлявате котела онлайн и ползвате допълнителни дигитални услуги. Приложението ViCare прави обслужването на котела още по-комфортно: така контролирате всички функции на Вашето отопление. А когато се налага, специализираната сервизна фирма може да бъде информирана и да реагира бързо.

ViCare App
С приложението ViCare управлявате Вашата отоплителна инсталация със смартфон или таблет. По всяко време и отвсякъде можете да следите работата на инсталацията и при възникнал проблем бързо и лесно да се извести предварително избраната от Вас и въведена в приожението сервизна фирма.

Топлообменник Inox-Radial
Vitodens 200-W е оборудван с топлообменник Inox-Radial от неръждаема стомана. Това техническо решение гарантира висока ефективност от 98% и се отличава с дълъг живот, надеждна и икономична работа с пълноценно използване на топлината от конденза.

10-години гаранция на Inox-Radial
Tоплообменниците Inox-Radial имат 10 години гаранция за неплътност причинена от корозия. За целта е необходимо потребителят да сключи договор за профилактика със сервизна фирма и да има попълнена отчетна книжка с нанесени в нея проведените профилактики през годините. Качествата на газа, водата и въздуха за горене трябва да отговарят на предписанията на Viessmann.

Lambda Pro Plus: автоматичен контрол на горенето спестява разходи
Автоматичният контрол на горенето компенсира измененията в качеството на газа и оползотворява пълноценно енергията на горивото. Това осигурява трайна ефективност и спестява разходи за сервизиране.

Горелка MatriX-Plus: сърцето на Вашето отопление
Новата горелка MatriX-Plus впечатлява на първо място със своята висока ефективност, ниските вредни емисии и ниските нива на шум. Специалната MatriX-структура от неръждаема стомана е устойчива на високи температури и осигурява надеждна работа и дълъг живот на котела.

Viessmann
3164
Гаранция
2 години
Тегло (кг.)
33
Произход
Германия
Макс. мощност за бгв [kw]
-
Номинален разход на природен газ [m³/h]
2.48
Сезонна ефективност [%]
93
Тип на котела
Едноконтурен
Предназначен за
Отопление
Клас на енергийна ефективност
A
Макс. мощност за бгв (в комбинация с бойлер) [kw]
23.00
Вграден водосъдържател [l]
-
Отоплителна мощност при 40/30с min/max [kw]
-
Отоплителна мощност при 50/30с min/max [kw]
1.90 - 25.00
Отоплителна мощност при 80/60с min/max [kw]
1.70 - 23.00
Максимален дебит на бгв при dt 30с [l/min]
-
Размери (д х ш х в)
360 / 450 / 700
Вижте също и:
В следната категория има още 16 продукта:

Reviews (0)