Газов котел Viessmann Vitodens 100-W B1HF11-M, 10 kW, едноконтурен, за общ комин
zoom_out_map
chevron_left chevron_right
-402,00 лв.

Газов котел Viessmann Vitodens 100-W B1HF11-M, 10 kW, едноконтурен, за общ комин

Едноконтурен котел: за отоплителна инсталация

Диапазон на мощност (80/60°C): 5.10 - 10.10kW

Енергиен клас: А

Размери [Д/Ш/В]: 360/400/700 мм

Стандартна гаранция: 24 месеца на котела / 120 месеца на топлообменника

2951,00 лв. С вкл. данък

2459,17 лв. Без данък

3353,00 лв. - 402,00 лв.

Проверка на пратка
При наложен платеж
Безплатна доставка
За поръчки над 100 лв
Връщане до 14
За онлайн поръчки

Нов модел

Най-новият модел Vitodens 100-W предоставя на потребителя изцяло обновен и елегантен дизайн, съвременно и функционално управление и вграден WiFi контрол. Модулацията на уреда е изключително висока: 1:10.

Работа в обща димоотводна система

Моделът е предназначен да работи в многофамилна жилищна сграда с общо димоотвеждане. Необходимо е да се закупи Пакет за свързване към общ комин.
Моделът може да работи само с метан.

Вградено WiFi управление

Новият Vitodens 100-W е оборудван с вграден WiFi комуникационен модул за интернет връзка. Лесно и удобно управление на котела с приложението ViCare за iOS и Android от всяка точка на света. Чрез WiFi управлението може да се извършва диагностика на котела от сервизен техник от разстояние.

Оборудвани за бъдещето

Техниката, която може да работи с метан и съдържание на водород в газа за да отоплява жилищата, вече е налична на пазара. Газовите кондензни котли от най-новото поколение Vitodens 100-W могат още днес да работят с 20% съдържание на водород в метана. Собствениците на жилища, които изберат тези модерни котли, са оборудвани по най-добрия начин за бъдещето още сега.

Едноконтурен котел

Газов котел Viessmann Vitodens 100-W B1HF-M е едноконтурен модел- затопля директно вода за отоплителната инсталация. За производството на битова гореща вода е необходимо да се закупи допълнително бойлер с една или две серпентини.

Висока енергийна ефективност

Газов котел Vitodens 100-W Z022926 се класифицира като енергиен клас А. Коефициентът му на ефективност е 94%. При монтиране на програмируемо управление ефективността на котела се повишава до 98%.

Капацитет

Моделът има минимум на отоплителната мощност 5.10kW и максимум 10,10kW, при температура на подадената от котела вода 80°С. Това го прави подходящ за едностайни жилища. В комбинация с бойлер с една или две серпентини капацитетът му на затопляне на БГВ е 10kW.

Произведен в Германия

Vitodens 100-W е високоефективен стенен газов кондензен котел на изключително атрактивна цена и с безкомпромисното качество на Viessmann, произведен изцяло в Германия.

Touch управление

Новият 3.5 инчов LCD Touch дисплей осигурява много лесно и удобно управление на уреда. Монохромен дисплей с графични индикации и текстово меню за максимално улеснение на потребителя.

Топлообменник Inox-Radial

Vitodens 100-W е оборудван с топлообменник Inox-Radial от неръждаема стомана. Това техническо решение гарантира висока ефективност от 98% и се отличава с дълъг живот, надеждна и икономична работа с пълноценно използване на топлината от конденза.

10-години гаранция на Inox-Radial

Tоплообменниците Inox-Radial имат 10 години гаранция за неплътност причинена от корозия. За целта е необходимо потребителят да сключи договор за профилактика със сервизна фирма и да има попълнена отчетна книжка с нанесени в нея проведените профилактики през годините. Качествата на газа, водата и въздуха за горене трябва да отговарят на предписанията на Viessmann.

Газова горелка MatriX-Plus

Новата горелка MatriX-Plus впечатлява на първо място със своята висока ефективност, ниски вредни емисии и ниски нива на шум. Специалната MatriX-структура от неръждаема стомана е устойчива на високи температури и осигурява надеждна работа и дълъг живот на котела. Друга техническа иновация от Viessmann е автоматичният контрол на горенето Lambda Pro, който се напасва самостоятелно за всички видове газ, компенсира измененията в качеството на газа и оползотворява пълноценно енергията на горивото.

Подобрения

Новото поколение Vitodens 100-W е оборудван още с:
- Вентилатор с регулиране на оборотите за тиха и енергоспестяваща работа
- Високоефективна помпа
- Интегриран мембранен разширителен съд.

Изключително компактен

Vitodens 100-W е с много компактни размери и може да се събере дори в ограничено пространство. Голям, колкото шкафовете в кухнята!
Viessmann
8840
Гаранция
2 години
Тегло (кг.)
32
Произход
Германия
Макс. мощност за бгв [kw]
-
Номинален разход на природен газ [m³/h]
1.88
Сезонна ефективност [%]
94
Тип на котела
Едноконтурен
Предназначен за
Отопление
Клас на енергийна ефективност
A
Макс. мощност за бгв (в комбинация с бойлер) [kw]
10.00
Вграден водосъдържател [l]
-
Отоплителна мощност при 40/30с min/max [kw]
-
Отоплителна мощност при 50/30с min/max [kw]
5.70 - 11.00
Отоплителна мощност при 80/60с min/max [kw]
5.10 - 10.10
Максимален дебит на бгв при dt 30с [l/min]
-
Размери (д х ш х в)
360 / 400 / 700
Вижте също и:
В следната категория има още 16 продукта:

Reviews (0)