Каменна вата с алуминиево фолио ROCKWOOL
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Каменна вата с алуминиево фолио ROCKWOOL

Изолация от каменна вата с алуминиево фолио. Цената е за 1кв.м и дебелина 50мм

  • 50mm

6,34 лв. С вкл. данък

5,28 лв. Без данък

Проверка на пратка
При наложен платеж
Безплатна доставка
За поръчки над 100 лв
Връщане до 14
За онлайн поръчки

Mинерални вати ROCKWOOL се произвеждат от вулканична скала и затова притежават уникални свойства: топлоизолация, огнеустойчивост, водоустойчивост, звукопоглъщане, стабилност на размерите. За разлика от другите изолационни материали са паропроницаеми, лесни са за работа и монтаж.

Нишките на минералната вата ROCKWOOL са негорими. Издържат на повече от 1000 °С без да се разтопят. Импрегнираната минерална вата ROCKWOOL е водоотблъскваща, макар и порест материал. Абсорбира вода само, когато тя прониква в материала под налягане. След спиране на налягането водата се изпарява, материалът изсъхва и възстановява първоначалните си изолационни качества. Специалната структура на влакната в каменната вата обезпечава високата механична якост на материала.

Рулата от каменна вата на ROCKWOOL са техническата изолация, армирана с рабицова мрежа са особено подходящи за индустриални изолации като паропроводни тръби под високо налягане, инсталации, пещи, резервоари, при които има високи изисквания за термичната устойчивост на изолацията.

ROCKWOOL
ROCK50
Температурен обхват (°c)
- 50 ˚C до + 640 ˚C
Коефициент на топлопроводимост
0.038W/m K
Пожароустойчивост
(EN 13501) – А1
Влагоустойчивост
1
Плътност
80 кг/м3

Reviews (0)