Газов котел Immergas Victrix Omnia + димоотвод, 20/25 kW, двуконтурен
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Газов котел Immergas Victrix Omnia + димоотвод, 20/25 kW, двуконтурен

Двуконтурен котел: за отоплителна инсталация и БГВ

Диапазон на мощност (80/60°C): 4.10 - 20.20kW

Макс. мощност за БГВ: 25.00kW

Енергиен клас: А

Размери [Д/Ш/В]: 235/400/738 мм

Стандартна гаранция: 24 месеца

2269,00 лв. С вкл. данък

1890,83 лв. Без данък

Проверка на пратка
При наложен платеж
Безплатна доставка
За поръчки над 100 лв
Връщане до 14
За онлайн поръчки

Одобрен по програма REECL

Газов котел Immergas Victrix Omnia отговаря напълно на изискванията за енергийна ефективност заложени в Програмата за кредитиране на енергийната ефективност в дома. Научете повече за програмата тук.

Готов за работа

Котел Immergas Victrix Omnia е напълно окомплектован за стартиране на работа. В комплекта на котела се включват:
- хоризонтален концентричен димоотводен комплект 60/100 мм (3.024598)

Двуконтурен котел

Газов котел Immergas Victrix Omnia е двуконтурен модел- затопля директно вода за отоплителната инсталация и осигурява битова гореща вода. Работи на проточен принцип: водата, която преминава през него се затопля моментално. Осигурява до 12.5 литра топла вода за 1 минута. Може да обслужи една баня или кухня.

Висока енергийна ефективност

Газов котел Immergas Victrix Omnia се класифицира като енергиен клас А. Коефициентът му на ефективност е 91%. При монтиране на стаен терморегулатор ефективността на котела се повишава до 97%. Той може да се свърже с котела жично или безжично.

Капацитет

Моделът има минимум на отоплителната мощност 4,10kW и максимум 20,20kW, при температура на подадената от котела вода 80°С. Това го прави подходящ за жилища с няколко стаи.

Произведен в Италия

Victrix Omnia е високоефективен стенен газов кондензен котел съчетаващ в себе си изключително качество и максимално улеснено управление. Всички продукти с марка Immergas са 100% произведени в Италия. Immergas e най-големият производител на стенни газови котли в Италия. Компанията има 50 годишна история и предлага високоефективни решения в областта на отоплението.

Топлообменник от неръждаема стомана

Модел Omnia е оборудван с кондензен модул от неръждаема стомана, проектирана да отговаря на най-новите изисквания на Европейските Директиви за използване на енергията. Неръждаемата стомана осигурява дълготрайност, висока надеждност и устойчивост на конденза, образувал се при охлаждането на димните газове.

Идеален за замяна на стар котел

Victrix Omnia e проектиран така, че лесно да може да замени стар газов котел, без да се налага преправяне на съществуващата инсталация. Изводите за подаващия и връщащия кръг на отоплението са в двата края, до тях: връзката към водопровода и подаването на гореща вода за битови нужди. В средата е разположен централния G фитинг, през който се осъществява захранването с газ.

Изключително компактен

Моделът е един от най-малките котли на пазара. Може лесно да се монтира в шкаф. Дебелината му е само 23.5см, а ширината му 40см. Проектиран така, че да заема възможно най-малко място от пространството в жилището.

Лесно управление

Управлението на Victrix Omnia е опростено, показанията на LCD дисплея са интуитивни, а бутоните за настройка и управление са разбираеми и с тях се работи лесно и бързо.

Управление от разстояние (опция)

Чрез приложението за смартфон DOMINUS може да управлявате своя котел Victrix Tera от всяко място и да следите работния му статус, да задавате температура на отоплението и БГВ и да се информирате за стайната температура в дома. Необходимо е да се закупи допълнителен WiFi предавател и да се осигуря постоянен безжичен сигнал до него.
Immergas
5542
Гаранция
2 години
Тегло (кг.)
29
Произход
Италия
Макс. мощност за бгв [kw]
25.00
Номинален разход на природен газ [m³/h]
2.72
Сезонна ефективност [%]
91
Тип на котела
Двуконтурен
Предназначен за
Отопление и топла вода
Клас на енергийна ефективност
A
Макс. мощност за бгв (в комбинация с бойлер) [kw]
-
Вграден водосъдържател [l]
-
Отоплителна мощност при 40/30с min/max [kw]
-
Отоплителна мощност при 50/30с min/max [kw]
-
Отоплителна мощност при 80/60с min/max [kw]
4.10 - 20.20
Максимален дебит на бгв при dt 30с [l/min]
12.50
Размери (д х ш х в)
235 / 400 / 738
Вижте също и:
В следната категория има още 16 продукта:

Reviews (0)