Газов котел Immergas Victrix Tera V2 35 Plus EU + димоотвод, 32 kW, едноконтурен
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Газов котел Immergas Victrix Tera V2 35 Plus EU + димоотвод, 32 kW, едноконтурен

Едноконтурен котел: за отоплителна инсталация

Включен димоотвод в комплекта (3.024598): Да

Диапазон на мощност (80/60°C): 6.10 - 32.00kW

Енергиен клас: А

Размери [Д/Ш/В]: 250/440/748 мм

Стандартна гаранция: 24 месеца

3349,00 лв. С вкл. данък

2790,83 лв. Без данък

Проверка на пратка
При наложен платеж
Безплатна доставка
За поръчки над 100 лв
Връщане до 14
За онлайн поръчки

Tехнология HYDROGEN READY

Котлите VICTRIX TERA V2 Plus притежават сертификат за готовност за водород. Новият VICTRIX TERA V2 може да работи с природен газ, LPG и до 20% смес от водород. Водородът позволява изключително ниски вредни емисии и освен това е гориво с по-висока енергийна ефективност.

КЛАС А+

VICTRIX TERA V2 Plus може да постигне енергиен клас A+, ако се комбинира с усъвършенстван терморегулатор на Immergas като CARV2, CARV2 WIRELESS (когато е свързан с външна сонда) или SMARTECH PLUS.

Готов за работа

Котел Immergas Victrix Tera V2 Plus е напълно окомплектован за стартиране на работа. В комплекта на котела се включват:
- хоризонтален концентричен димоотводен комплект 60/100 мм (3.024598)

Едноконтурен котел

Газов котел Immergas Victrix Tera V2 35 Plus е едноконтурен модел - затопля директно вода за отоплителната инсталация. За производството на битова гореща вода е необходимо да се закупи допълнително бойлер с една или две серпентини.

Капацитет

Моделът има минимум на отоплителната мощност 6,10kW и максимум 32,00kW, при температура на подадената от котела вода 80°С. Това го прави подходящ за жилища с няколко стаи. В комбинация с бойлер с една или две серпентини капацитетът му на затопляне на БГВ е 27.30kW.

Произведен в Италия

Victrix Tera е високоефективен стенен газов кондензен котел съчетаващ в себе си изключително качество и максимално улеснено управление. Всички продукти с марка Immergas са 100% произведени в Италия. Immergas e най-големият производител на стенни газови котли в Италия.

Топлообменник от неръждаема стомана

Цялата гама е оборудвана с кондензен модул, включващ серпентина от неръждаема стомана, проектирана да отговаря на най-новите изисквания на Европейските Директиви за използване на енергията. Неръждаемата стомана осигурява дълготрайност, висока надеждност и устойчивост на конденза, образувал се при охлаждането на димните газове.

Най-висока екологичност

Котлите VICTRIX TERA V2 Plus попадат в клас 6, най-екологичният в европейската класификация, за ниски емисии на азотни оксиди (NOX).

Когато малкото означава много

Victrix TERA V2 Plus- всичко, от което се нуждаете, събрано в минимално пространство- моделът е с много компактни размери и може да се събере в почти всеки шкаф. Котелът предоставя пълно предварително смесване за по-ефективно спестяване на газ. Електронната циркулационна помпа клас А с ниска консумация позволява значително спестяване на енергия. Тя се саморегулира в съответствие с промените на дебита.

Лесно управление

Управлението на Victrix Tera V2 опростено, показанията на LCD дисплея са интуитивни, а бутоните за настройка и управление са разбираеми и с тях се работи лесно и бързо.

Управление от разстояние (опция)

Чрез приложението за смартфон DOMINUS може да управлявате своя котел Victrix Tera от всяко място и да следите работния му статус, да задавате температура на отоплението и БГВ и да се информирате за стайната температура в дома. Необходимо е да се закупи допълнителен WiFi предавател и да се осигуря постоянен безжичен сигнал до него.
Immergas
11852
Гаранция
2 години
Тегло (кг.)
36.8
Произход
Италия
Макс. мощност за бгв [kw]
-
Номинален разход на природен газ [m³/h]
-
Сезонна ефективност [%]
94
Тип на котела
Едноконтурен
Предназначен за
Отопление
Клас на енергийна ефективност
A
Макс. мощност за бгв (в комбинация с бойлер) [kw]
37.30
Вграден водосъдържател [l]
-
Отоплителна мощност при 40/30с min/max [kw]
-
Отоплителна мощност при 50/30с min/max [kw]
-
Отоплителна мощност при 80/60с min/max [kw]
6.10 - 32.00
Максимален дебит на бгв при dt 30с [l/min]
-
Размери (д х ш х в)
250 / 440 / 748
Вижте също и:
В следната категория има още 16 продукта:

Reviews (0)