Тръба PPR за топла вода Pipe Life PN20
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Тръба PPR за топла вода Pipe Life PN20

Тръба PPR за топла вода Pipe Life PN20. Цената е за метър тръба, но се продават отделни тръби.

  • ф75 по 4м
  • ф110 по 4м

63,50 лв. С вкл. данък

52,92 лв. Без данък

Проверка на пратка
При наложен платеж
Безплатна доставка
За поръчки над 100 лв
Връщане до 14
За онлайн поръчки

Полипропиленови тръби са с отлични технически параметри - те са предназначени за изграждането на водопроводни и отоплителни системи, климатични и технологични инсталации, системи за сгъстен въздух и други. Тръбата за топла вода е предназначена за инсталации с относително висока температура на флуида и/или системи с високо налягане. Тръбата за топла вода е проектирана с дебела стена, която позволява по-висока работна температура и налягане спрямо тънкостенните тръби за студена вода от ППР за съответния диаметър - от Ф20 до Ф110. Приложението на тръбите PN20 е комбинирано - могат да се използват и за флуиди с ниска температура и налягане. По-дебелата стена на комбинираната тръба за топла и студена вода и незначителната разлика в цената спрямо тънкостенните тръби, са факторите, които я правят предпочитан избор в изграждането на водопровода. ППР тръбата PN20 позволява протичането на флуиди с висока температура (110°С max) и при налягане не повече от 20bar, като с повишаване на температурата издръжливостта на високо налягане намаля. Пластмасовата тръба от ППР PN20 се предлага в размери от Ф20 до Ф110 и се подходяща за изгражданетокакто на водопроводните жилищни инсталации и водопроводи с голям диаметър, системи за пренос на топла вода, отоплителни системи и други..

Предимства на полипропиленовите тръби с комбинирано приложение за топла и студена вода:

- Пластмасовите тръби от ППР са гъвкави, еластични и пластични, понасят огъване, усукване и са изключително издръжливи във времето.

- ППР тръбите са неподатливи на корозия и поддържат висока степен на хигиеничност, което ги прави перфектни за битово водоснабдяване.

- ППР като материал не реагира с водата, не променя вкуса и миризмата и, независимо от нейния състав.

- Тръбите от полипропилен се поставят лесно, спойките с фитингите са здрави и надеждни.

- ППР тръбите и фитингите за тях са евтини и същевременно надеждни и с дълъг срок на експлоатация.

- ППР тръбите са устойчиви и на различни химически съединения и разтвори, което разширява приложението им извън водоснабдителните системи.

Pipe Life
GB10020

Reviews (0)