PPR Тръба с алуминиева вложка Pipe Life PN25
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

PPR Тръба с алуминиева вложка Pipe Life PN25

PPR с алуминиева вложка Pipe Life PN25. Цената е за метър тръба, но се продават отделни тръби.

  • ф20 по 4м
  • ф25 по 4м
  • ф75 по 4м
  • ф110 по 4м

8,33 лв. С вкл. данък

6,94 лв. Без данък

Проверка на пратка
При наложен платеж
Безплатна доставка
За поръчки над 100 лв
Връщане до 14
За онлайн поръчки

Стабилизирани тръби от полипропилен с високо качество и отлични технически характеристики - те са проектирани да бъдат високоустойчиви на флуиди с висока температура и налягане. Стабилизираната тръба с алуминиева вложка е съставена от полипропилен с междинен слой алуминий (вложка). За разлика от стъклофибърните тръби, ППР тръбите с алуминиева вложка имат по-висока издръжливост на температура и налягане. Стабилиризаните тръби с алуминий са предназначени за водопроводни и отоплителни системи, климатични и технологични инсталации, системи за сгъстен въздух и други. Те са подходящи за инсталации с висока температура на флуида и/или системи с високо налягане. Стабилиризаната тръба позволява по-висока работна температура и налягане при относително тънка стена, което се компенсира от алуминиевата вложка в нея. Стабилизираната тръба от ППР комбинира предимствата на тънкостенните тръби за студена вода - по голям дебит за съответния диаметър и на тръбите за топла вода - устойчивост на по-висока температура и налягане при това на изключително изгодна цена. Полипропиленовите тръби с алуминиева вложка се предлагат в размер от Ф20 до Ф90. Стабилизираните тръба позволява протичането на флуиди с висока температура (110°С max) и при налягане не повече от 25bar, като стабилизиращата вложка не позволява висока степен на топлинно разширение при колебания на температурата на флуида. Пластмасовата тръба от ППР PN25 се предлага в размери от Ф20 до Ф90 и се подходяща за изгражданетокакто на водопроводните жилищни инсталации и водопроводи с голям диаметър, системи за пренос на топла вода, отоплителни системи и други..

Предимства на ППР тръбите с ауминиева вложка за водопровод и отопление:

- Стабилизираните ППР тръби (с алуминева вложка) са устойчиви на топлинно разширение и на колебания в температурата на флуида.

- Пластмасовите тръби от ППР са гъвкави, еластични и пластични, понасят огъване, усукване и са изключително издръжливи във времето.

- ППР тръбите са неподатливи на корозия и поддържат висока степен на хигиеничност, което ги прави перфектни за битово водоснабдяване.

- ППР като материал не реагира с водата, не променя вкуса и миризмата и, независимо от нейния състав.

- Тръбите от полипропилен се поставят лесно, спойките с фитингите са здрави и надеждни.

- ППР тръбите и фитингите за тях са евтини и същевременно надеждни и с дълъг срок на експлоатация.

- ППР тръбите са устойчиви и на различни химически съединения и разтвори, което разширява приложението им извън водоснабдителните системи.

Pipe Life
GBF10008-IP

Reviews (0)