Тръба PPR за студена вода Pipe Life PN16
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Тръба PPR за студена вода Pipe Life PN16

Тръба PPR за студена вода Pipe Life PN16. Цената е за метър тръба, но се продават отделни тръби.

  • ф75 по 4м
  • ф90 по 4м

57,47 лв. С вкл. данък

47,89 лв. Без данък

Проверка на пратка
При наложен платеж
Безплатна доставка
За поръчки над 100 лв
Връщане до 14
За онлайн поръчки

Полипропиленови тръби с високо качество предназначени за изграждането на водопроводни и други системи. Тръбата за студена вода е проектирана за инсталации с относително ниска температура или системи без високо налягане. Тръбата за студена вода е проектирана така, че да предложи максимално голям дебит за съответния диаметър - от Ф20 до Ф90. Това се постига благодарение на тънката стена на ппр тръбата - това позволява по-голям светъл отвор и по-голям дебит при еднакви външни диаметри спрямо комбинираните тръби. Тънката стена на полипропиленовата тръба за студена вода допринася и за ниската и цена. ППР тръбата PN16 позволява протичането на флуиди с ниска температура (60°С) и при налягане не повече от 16bar. Издръжливостта на температура и налягане на тръбата за студена вода е по-малка спрямо комбинираните пластмасови тръби с по-голяма дебелина на стената или стабилизираща вложка в тях, което се компенсира от ниската цена и относително по-големият дебит. Тръбата PN16 с размери от Ф20 до Ф110 е подходящ вариант за провеждане студената вода във водопроводните жилищни инсталации и при водопроводи с голям дебит.

Предимства на полипропиленовите тръби:

- Пластмасовите тръби от ППР са гъвкави, еластични и пластични, понасят огъване, усукване и са изключително издръжливи във времето.

- ППР тръбите са неподатливи на корозия и поддържат висока степен на хигиеничност, което ги прави перфектни за битово водоснабдяване.

- ППР като материал не реагира с водата, не променя вкуса и миризмата и, независимо от нейния състав.

- Тръбите от полипропилен се поставят лесно, спойките с фитингите са здрави и надеждни.

- ППР тръбите и фитингите за тях са евтини и същевременно надеждни и с дълъг срок на експлоатация.

- ППР тръбите са устойчиви и на различни химически съединения и разтвори, което разширява приложението им извън водоснабдителните системи.

Pipe Life
GB16020

Reviews (0)