Минерална вата с алуминиево фолио STARFLEX
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Минерална вата с алуминиево фолио STARFLEX

Изолация от минерална вата с алуминиево фолио. Цената е за 1кв.м. За едно руло се отнасят следните квадратури: 25мм са 24 кв.м/ролка; 30мм са 28,8 кв.м/ролка; 50мм са 18 кв.м/ролка.

8,26 лв. С вкл. данък

6,88 лв. Без данък

Проверка на пратка
При наложен платеж
Безплатна доставка
За поръчки над 100 лв
Връщане до 14
За онлайн поръчки

Изолация STARFLEX е произведена от  естествен пясък, към който се добавя рециклирано стъкло и стопилка. Материалът се разтапя при 1100oC в електрическа пещ, центруфугира се и се образуват стъклени фибри, които имат отлични топло- и звукоизолационни характеристики. Към тях се прибавят лепилни съставки и други характерни елементи, след което ватата се пресова и се навива на рула.

Рулата от стъклено-минерална вата се използват за топлоизолации на сгради, а благодарение на своята структура те поглъщат шума и предлагат акустичен комфорт в помещенията. Не гният, устойчиви са на стареене, не предизвикват корозия или ръжда, не спомагат развитието на мухъл, плесен и гъбички.

Лесно слагане на тръбата и задържане на инсталацията за дълги тръбопороводи, не губи дебелина на стената след инсталация, без загуби на материал

Стъклено-минералната вата на рула, с покритие от алуминиево фолио се използва за топло и звукоизолация на въздуховоди, отоплителни и охладителни системи. Монтира се бързо и лесно към металната повърхност със самозалепващи пирони.

STARFLEX
MVAL50
Температурен обхват (°c)
- 50 ˚C до + 250 ˚C
Коефициент на топлопроводимост
0.040 W / m K
Пожароустойчивост
(EN 13501) – А1
Влагоустойчивост
1,1
Плътност
12 кг./м3

Reviews (0)