Газов котел Immergas Victrix KW 35 TT + димоотвод, 32/34 kW, двуконтурен
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Газов котел Immergas Victrix KW 35 TT + димоотвод, 32/34 kW, двуконтурен

Двуконтурен котел: за отоплителна инсталация и БГВ

Диапазон на мощност (80/60°C): 3.90 - 32.00kW

Макс. мощност за БГВ: 34.20kW

Енергиен клас: А

Размери [Д/Ш/В]: 255/440/748 мм

Стандартна гаранция: 24 месеца

3689,00 лв. С вкл. данък

3074,17 лв. Без данък

Проверка на пратка
При наложен платеж
Безплатна доставка
За поръчки над 100 лв
Връщане до 14
За онлайн поръчки

Одобрен по програма REECL

Газов котел Immergas Victrix 35 KW TT отговаря напълно на изискванията за енергийна ефективност заложени в Програмата за кредитиране на енергийната ефективност в дома. Научете повече за програмата тук.

Готов за работа

Котел Immergas Victrix 35 KW TT е напълно окомплектован за стартиране на работа. В комплекта на котела се включват:
- хоризонтален концентричен димоотводен комплект 60/100 мм (3.024598)

Двуконтурен котел

Газов котел Immergas Victrix 35 KW TT е двуконтурен модел- затопля директно вода за отоплителната инсталация и осигурява битова гореща вода. Работи на проточен принцип: водата, която преминава през него се затопля моментално. Осигурява до 16.3 литра топла вода за 1 минута. Може да обслужи една баня или кухня.

Висока енергийна ефективност

Газов котел Immergas Victrix 35 KW TT се класифицира като енергиен клас А. Коефициентът му на ефективност е 93%. При монтиране на стаен терморегулатор ефективността на котела се повишава до 98%. Той може да се свърже с котела жично или безжично.

Капацитет

Моделът има минимум на отоплителната мощност 3.90kW и максимум 32,00kW, при температура на подадената от котела вода 80°С. Това го прави подходящ както за малки жилища с 1 или 2 стаи, така и за цели къщи.

Произведен в Италия

Victrix TT е високоефективен стенен газов кондензен котел съчетаващ в себе си изключително качество и максимално улеснено управление. Всички продукти с марка Immergas са 100% произведени в Италия. Immergas e най-големият производител на стенни газови котли в Италия. Компанията има 50 годишна история и предлага високоефективни решения в областта на отоплението.

Victrix TT - ново поколение котли

Модел TT е създаден специално за 50 годишния юбилей на Immergas. С него се дава началото на ново поколение котли, предназначени както за нови инсталации, така и за замяна на старо оборудване в съществуващи системи.

Какво получавате от "TT"

Абревиатурата ТТ идва от "Top Tech" - върхова технология. Victrix TT се произвежда на нова, високо автоматизирана линия в централния производствен център на компанията в Брешело. Отличава се с иновативен кондензационен модул, осигуряващ изключително висок дебит, нисък риск на запушване от замърсявания и по-голяма устойчивост на корозия, благодарение на специално използваната сплав.

Подобрения

Топлообменникът е произведен от специално разработена алуминиево-силициева-магнезиева сплав, която го прави особено устойчив на корозия. За да се намалят допълнително разходите на потребление в котела е инсталирана нова платка, която модулира мощността му до 15%, което гарантира висока сезонна ефективност и много ниски разходи за отопление през преходните сезони.

Нов модел KW TT

Новият модел има редица промени, правещи го още по-добър. Постигната е дълбочина от само 25см, което го прави изключително компактен. Има нова електронна помпа с ниска консумация и PWM контрол, която позволява избор на константно Δt от 5°C до 25°C. Осигурен е непрекъснат адаптивен горивен контрол на газа чрез електронен газов вентил, детекторен електрод и вентилатор.

Лесно управление

Удобните контролни бутони и клавиши за управление, LCD екран за визуализиране на текущото състояние: всичко е леснодостъпно под декоративния капак.

Управление от разстояние (опция)

Чрез приложението за смартфон DOMINUS може да управлявате своя котел Victrix KW TT от всяко място и да следите работния му статус, да задавате температура на отоплението и БГВ и да се информирате за стайната температура в дома. Необходимо е да се закупи допълнителен WiFi предавател и да се осигуря постоянен безжичен сигнал до него.
Immergas
3218
Гаранция
2 години
Тегло (кг.)
33.4
Произход
Италия
Макс. мощност за бгв [kw]
34.20
Номинален разход на природен газ [m³/h]
3.69
Сезонна ефективност [%]
93
Тип на котела
Двуконтурен
Предназначен за
Отопление и топла вода
Клас на енергийна ефективност
A
Макс. мощност за бгв (в комбинация с бойлер) [kw]
-
Вграден водосъдържател [l]
-
Отоплителна мощност при 40/30с min/max [kw]
-
Отоплителна мощност при 50/30с min/max [kw]
-
Отоплителна мощност при 80/60с min/max [kw]
3.90 - 32.00
Максимален дебит на бгв при dt 30с [l/min]
16.30
Размери (д х ш х в)
255 / 440 / 748
Вижте също и:
В следната категория има още 16 продукта:

Reviews (0)