Водомер сух B-METERS с извод за радио модул 1/2"
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Водомер сух B-METERS с извод за радио модул 1/2"

Сух водомер B-METERS с извод за радио модул с размер 1/2". Водомера има два модела, за студена вода и за топла вода. Цената е за един брой водомер.

  • За топла вода

35,29 лв. С вкл. данък

29,41 лв. Без данък

Проверка на пратка
При наложен платеж
Безплатна доставка
За поръчки над 100 лв
Връщане до 14
За онлайн поръчки

В динамиката на забързаното ежедневие, технологии като водомер B-METERS GSD8-RFM са не само средство за измерване на консумацията, но се превръщат и в начин за оптимизация на времето и ресурсите ни. Решението на B-METERS да интегрират опциите за дистанционно отчитане е напълно в крак с потребностите на модерните домакинства и институции.

Качество и ефикасност при отчитане на потреблението

Измерването с висока прецизност на количеството потребена вода бива значително улеснено благодарение на импулсния модул на водомерите B-METERS, който позволява отчитането на данните от разстояние. Без нужда от ръчно отчитане, можете да се насладите на удобството и точността, които предлага този продукт.

Предимства и специфични характеристики

С ролковия си брояч, водомерът B-METERS идва с присъединителен размер 3/4" и поставените стандарти за максимален дебит и работна температура. Без да е нужно да губите време за инсталация на допълнителни детайли, получавате комплекта, готов за монтаж и ползване.

Изборът на Водомер B-METERS GSD8-RFM е инвестиция в комфорт и технологичен напредък, балансиран с отговорност към качеството и сигурността.

Водомерът B-METERS GSD8-RFM представлява качествен водомер 1/2" с възможност за дистанционно отчитане.

Всяко домакинство има в своя дом различен тип или марка водомер, който е предназначен да измерва количеството вода за бита преминала през него. Рано или късно идва момент, в който е необходима неговата смяна - било поради повреда, замръзване или просто поради изтичане на експлоатационния срок на водомера. Италианските водомери с марка B-METERS са един чудесен избор, когато настъпи момента за смяна на Вашият водомер.

Водомерът B-METERS има извод за импулсен модул, чрез който има възможност за дистанционно отчитане на данните.

Отчитането на данните се извършва посредством кабел или безжична връзка. Всичко това е възможно благодарение на патентована от B-METERS технология, която улеснява значително събирането на данните, без да ангажира излишно потребителя. Тенденцията е в бъдеще да се разширява все повече приложението на водомерите с дистанционно отчитане на данните. Водомер B-METERS е произведен от едноименната италианска фирма (B-METERS), доказано име на европейския и световен пазар с традиции, което гарантира качество и надеждна и безпроблемна работа на водомера.

Техническа информация за водомера B-METERS GSD8-RFM с дистанционно отчитане:

Качествен водомер от стандартен сух тип с ролков брояч, задоволяващ битовите нужди на различни домакинства. Водомера има максимален дебит 2.5м3 на час, максимална работна температура 40/90ºС и максимално работно налягане от 10 bar. Дължината на водомера без холендри е 130мм с присъединителен размер 3/4". 

BILMARS
BM1904012

Reviews (0)