Дизайнерски ъглов сферичен кран (ВКР) с розетка FUTURO

Дизайнерски ъглов сферичен кран (ВКР) с розетка FUTURO

Дизайнерски ъглов сферичен кран (ВКР) с розетка от FUTURO ITALY. Идват в 3 цвята: Хром, BRONZE, ANTIQUE.

  • Хром
  • 1/2'' - 3/4''
  • 1/2'' - 1/2''

12,12 лв. С вкл. данък

10,10 лв. Без данък

Проверка на пратка
При наложен платеж
Безплатна доставка
За поръчки над 100 лв
Връщане до 14
За онлайн поръчки

Ъгловите кранове са продукти предназначени за водопроводни връзки основно в домакинството - свързване смесители за баня и за кухня, домакински уреди като перални машини, съдомиялни, кафе-машини и т.н. Ъгловите кранчета са важен елемент във водопроводната инсталация на дома. Тяхното предназначение е да позволят лесното пускане и спиране на водата към съответния уред или смесител, който свързват с водопровода само с едно завъртане на ръкохватката. Качеството на ъгловите кранове е от голямо значение, поради факта, че нискокачествените продукти представляват основна причина за аварии и наводняване. Декоративното кранче серия Futuro притежава масивно тяло и керамичен механизъм за спиране и пускане на водата. Луксозното ъглово кранче има красиви заоблени форми и е подходящо за използване на открити места, както за банята, така и за кухнята.

Стилният дизайн на ръкохватката, който придава интересен и елегантен вид на ъгловия кран е и най-важната му отличителна черта, освен надеждния керамичен механизъм и масивното месингово тяло. 

Този модел декоративно ъглово кранче се предлага с присъединителни размери 1/2''х1/2'', 1/2''х3/4'' и 1/2''х3/8''. И двете присъединителни резби са мъжки, под ъгъл 90°. Получавате дизайнерския ъглов кран в луксозна опаковка. Към месинговото кранче има и декоративна розетка, която скрива отвора за тръбата и подарък тефлонова лента за резби

FUTURO
1891212

Reviews (0)