Термоглава с вграден сензор и защита от замръзване DANFOSS RAS C2 013G6040
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Термоглава с вграден сензор и защита от замръзване DANFOSS RAS C2 013G6040

29,26 лв. С вкл. данък

24,38 лв. Без данък

Проверка на пратка
При наложен платеж
Безплатна доставка
За поръчки над 100 лв
Връщане до 14
За онлайн поръчки

 

DANFOSS RAS C2

Термоглава с вграден сензор и защита от замръзване

 

Термостатичният сензор RAS-C2 е самозадвижващ се пропорционален контролер с малък P-диапазон. RAS-C2 има температурен диапазон от 8 до 28°C и е снабден със защита от замръзване и функция за пълно затваряне, с оглед осигуряване на максимална гъвкавост за потребителя. Термостатичният сензор RAS-C2 и вентилите RA-N са предназначени за двутръбни системи за жилищно отопление. Тялото на всеки вентил RA-N е снабдено с червена предпазна капачка, която може да се използва за ръчно регулиране по време на фазата на изграждане. Предпазната капачка не трябва да се използва като средство за ръчно затваряне. Като принадлежност се предлага специално средство за ръчно затваряне.

 

Телата на вентилите RA-N са произведени от месинг с никелово покритие. Щифтът за налягане на салниковото уплътнение е от хромирана стомана и работи в О-пръстен, който не се нуждае от смяна на маслото. Целият блок на салниковото уплътнение може да се сменя, без да се източва системата. За да се избегнат отлаганията и корозията, съставът на топлата вода трябва да бъде в съответствие с ръководните принципи на VDI 2035 (Verein Deutscher Ingenieure). Препоръчва се да се избягват препарати, съдържащи минерални масла. Предлага се пълна гама от фитинги за PEX, AluPEX, медни и компресионни фитинги тръби – моля, поискайте специалната спецификация за компресионни фитинги на DANFOSS.

 

Технически характеристики:

Сензор версия RAS-C2 6040
Група продукти Радиаторни сензори
Дизайн на сензор RAS-C2
Защита от замръзване Да
Настройка на температура на сензор [°C] [Макс.] 28 °C
Настройка на температура на сензор [°C] [Мин.] 8 °C
Ограничаване на температурата Не
Описание Сиво гнездо, Функция за позитивно спиране.
Спирателна функция Да
Среда на сензор Течност
Тип RAS-C2 Сензори
Тип на сензора Вграден сензор
Тип съединение към вентил RA
Тип съединение към сензор Plastic nut
Цвят Бял RAL 9016

 

Арт.№ 013G6040

Гаранция: 2 години гаранция!

 

DANFOSS 

Играе активна роля в основните области на растеж в един бързо променящ се свят: инфраструктурата, храната, енергията и климатът са в центъра на нашия бизнес. Милионни градове, който докосват небето. По-богата реколта, която да изхрани нарастващия свят. Запазване на свежестта на храната и осигуряване на топлина за децата ни в свят, който може да извлече повече от по-малко.

 

Danfoss
51271GM
В следната категория има още 16 продукта:

Reviews (0)