Стоманена лира за баня THERMOLUX ЛУКС
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Стоманена лира за баня THERMOLUX ЛУКС

Стоманена лира за баня THERMOLUX ЛУКС. Налична е в различни размери. Цената е за брой.

  • 400(360)мм
  • 600(560)мм
  • 900мм

50,36 лв. С вкл. данък

41,97 лв. Без данък

Проверка на пратка
При наложен платеж
Безплатна доставка
За поръчки над 100 лв
Връщане до 14
За онлайн поръчки

Стоманени лири с марката Thermolux - гаранция за качесто и ниски цени.

Стилно и изключително ефективно решение, което дава топлина и уют на банята. Лирата за баня е изработена от стоманени профили и ребра, прахово боядисани в стандартен бял цвят. Възможна е изработка на радиатори с цвят по желание на клиента. Радиатор за баня Thermolux ЛУКС има много добро топлоотдаване, марката е гаранция за качество и надеждност.

Предназначение и експлоатация на лирата за баня Thermolux:

Продукта е предназначен за експлоатация в локални и централни отоплителни системи. Предвидена е възможност и за работа с електрически нагревател, който може да бъде закупен допълнително. Това разширява приложението на лирите и в помещения без изградени отоплителни системи. Стоманените лири за баня са най-търсеният модел, благодарение на качеството което предлагат и същевременно повече от добрата цена на която могат да бъдат закупени.

Гаранция 10 години! Всяка лира е комплектована с конзоли за закрепяне към стена, тапа и обезвъздушител. Присъединителните размери на всяка една лира са стандартни - 1/2''. Центровете на отворите отстоят на по 20мм от двата края на радиатора.

THERMOLUX
BM5613149

Reviews (0)