Основа с изолация за подово отопление BLACKFLOOR
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Основа с изолация за подово отопление BLACKFLOOR

Основа с изолация за подово отопление BLACKFLOOR идва в три размера. Цената е за 1 кв.м.

  • 10мм
  • 20мм
  • 30мм

21,64 лв. С вкл. данък

18,03 лв. Без данък

Проверка на пратка
При наложен платеж
Безплатна доставка
За поръчки над 100 лв
Връщане до 14
За онлайн поръчки

Изолационните панели модел BLACKFLOOR са стабилна основа с дебелина 10мм, 20mm, 30mm, която гарантира добра изолация и надеждност на подовото отопление.

Квадратурата на един лист изолация за различните размери са както следва:

Дебелина: 10мм - 15.68 кв.м.; 

Дебелина: 20мм - 11.20 кв.м.; 

Дебелина: 30мм - 9.60 кв.м.; 

Качеството на подложката за подово отопление (изолационния панел) е от съществено значение за ефективността на цялата отоплителна система. Именно за това ние предлагаме подложката за подово отопление с изолация от най-висок клас - изолационните панели BLACKFLOOR, произведени в Италия. Качеството и надеждността на подложката за подово отопление зависи от твърдостта на покривния слой, разположението на "пъпките" и дебелината на изолацията, както и нейните топлоизолационни качества. Изолационните панели BLACKFLOOR са продукт, който няма да ви разочарова - изработени са от 2 компонента - топлоизолация от експандиран полистирен (познат ни още като стиропор). Изолационния панел BLACKFLOOR има покритие от синтетичен материал с висока степен на твърдост. Покритието на топлоизолационния панел за подово отопление гарантира запазването на неговата цялост, предпазвайки го от механични повреди, а също така и помага за по-лесното полагане на тръбата за подово отопление. Използвайки изолационния панел за подово отопление, вие ще имате надеждна основа и топлоизолация не само на отоплителната инсталация, но и на вашият дом като цяло.

Техническо описание на подложката с изолация за подово отопление BLACKFLOOR:

Изолационния панел BLACKFLOOR се състои от два компонента: топлоизолация от експандиран полистирен и черно защитно фолио. Изолациония панел е покрит с черно защитно фолио, което му придава здравина и твърдост, както и улеснява полагането на тръбата за подово отопление. Изолационния панел BLACKFLOOR е предназначен за полагане на тръба с диаметър Ф14-Ф18. Тя се полага върху релефната горна част на подложката за подово отопление, между симетрично разположените издатини. Самите издатини имат четвъртити ръбове в горната си част, което помага за по-доброто фиксиране на тръбата.

BLACKFLOOR
5486405

Reviews (0)