Стоманена лира за баня хромирана THERMOLUX
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Стоманена лира за баня хромирана THERMOLUX

Стоманена лира за баня хромирана THERMOLUX. Предлага се в различни размери. Цената е за брой.

  • 400(360)мм
  • 500(460)мм
  • 600(560)мм
  • 900мм
  • 1200мм

135,04 лв. С вкл. данък

112,53 лв. Без данък

Проверка на пратка
При наложен платеж
Безплатна доставка
За поръчки над 100 лв
Връщане до 14
За онлайн поръчки

Хромираната лира е луксозен продукт за отопление с модерен дизайн и впечатляваща визия.

Лирата за баня в цвят хром е изработена от висококачествени метални заготовки, покрита е с фин слой мед и хром-никелова сплав. Освен изключителното качество и висока отоплителна мощност хромираната лира за баня има още една силна страна - този радиатор за баня има ефектен и стилен дизайн и впечатляваща визия, който придава луксозно излъчване на всяка една баня.

 

Предназначение и комплектовка на хромираната лирwa:

Лирата за баня е предназначена за монтаж и експлоатация в локални и централни отоплителни системи. Радиатора за баня е проектиран така, че неговите присъединителни отвори и структура предоставят възможност лирата да бъде комплектована с електрически нагревател вместо да се свързва с отоплителната система. Това позволява хромираната лира за баня да се използва извън обхвата на локалното или централно парно - в помещения, където е необходимо само и едиствено достъп до електрическата мрежа.

 

Хромираните, алуминиеви и стоманени лири за баня са със съвременен дизайн и отлично качество, предлагат ви максимално добро топлоотдаване и дълъг живот, като запазват атрактивни цени. Хромирана лира е луксозен продукт за отоплението на Вашата баня.

 

Гаранция 10 години! Всяка лира е комплектована с конзоли за закрепяне към стена, тапа и обезвъздушител. Присъединителните размери на всяка една лира са стандартни - 1/2''. Центровете на отворите отстоят на по 20 мм от двата края на лирата.

THERMOLUX
BM5614490

Reviews (0)