Електрически нагревател за лира регулируем термостат THERMOLUX
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Електрически нагревател за лира регулируем термостат THERMOLUX

Електрически нагревател за лира с регулируем термостат THERMOLUX. Нагревателя идва с различени цветове и различни мощности. Цената е за брой.

  • Черен
  • Бял
  • 900W

196,66 лв. С вкл. данък

163,88 лв. Без данък

Проверка на пратка
При наложен платеж
Безплатна доставка
За поръчки над 100 лв
Връщане до 14
За онлайн поръчки

Нагревател с РЕГУЛИРУЕМ термостат за лира

Нагревателя за лира с регулируем термостат предлага допълнително удобство и комфорт за вашата баня.

Електрическият нагревател прави възможно използването на лирите за баня като самостоятелни отоплителни тела, извън рамките на отоплителните инсталации. Нагревателя за лира с регулируем термостат е допълнителен елемент, който се монтира към лирата за баня. Нагревателя за лира е предназначен за свързване с електрическата мрежа посредством стандартен контакт. Голямото предимство на този нагревател е възможността за прецизна настройка и регулация на желаната температура на лирата. По този начин ще избегнете възможността от прегряване и неприятен контакт с прегрятата повърхност. Също така регулацията на температурата е много подходящо решение в по-топли или по-студени дни, без да се налага ръчна намеса в работата на електрическия нагревател. Монтажа се осъществява лесно, без допълнителни инструменти. Електрическия нагревател с регулируем термостат, имат гаранционен срок 2 години. Важно условие за правилната работа на регулируемия нагревател за лири за баня е да бъде потопен изцяло в течност, което го предпазва от изгаряне. Гаранционния срок на хромирания нагревател за лири за баня е 2 години.

 

Нагревателя за лира има регулируем термостат.

Термостата на електрическия нагревател има възможност за прецизна настройка на режима на работа в 5 степени. Регулируемия термостат е поставен в основата на регулируемия нагревател и остава открит. Настройката на степените става посредством завъртане на копчето. За монтажа на хромирания нагревател към лирата за баня се използва метална скоба, която в последствие може да се премахне.

 

Регулация: 5 степенна

Режим против замръзване

Кабел - разтегателен до 1200мм

Дължина на нагревателя - 400мм

Диаметър на нагревателя - ф12

THERMOLUX
BM5618033
В следната категория има още 2 продукта:

Reviews (0)